FFDS | BRUNO PIETERS  
 
 0 
 0 
 1 
 93 
 516 
 HKU 
 4 
 1 
 608 
 14.0 
 
  
 
 Normal 
 0 
 
 
 21 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 EN-US 
 JA 
 X-NONE 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:Standaardtabel;
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
	mso-para-margin:0in;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:10.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	border:none;}
 
  Bruno Pieters zette een studiebeurs ter waarde van 10:000 euro op, aanvraagbaar voor elke student die zich richt op mode of mode-accessoires. Met deze beurs krijg je de kans om onder begeleiding van Bruno zelf de collectie volledig duurzaam te ontwikkelen en releasen.  De studiebeurs genaamd FFDS, 'Future Fashion Designer Scholarship' is een droom van Bruno die al ontstond tijdens het ontwikkelen van zijn brand Honest By. Samen op zoek gaan naar alternatieven door middel van innovatieve ontdekkingen. Bruno gelooft erin dat het verhaal en dat wat er achter een product zit net zo belangrijk is als het product zelf. Het FFDS staat voor de toekomst van modeontwerpers en wil hierbij bijdragen doormiddel van een studiebeurs. Het doel is om financiële steun te bieden aan een opvallende innovatieve student en ze hiermee de creatieve vrijheid te geven om een duurzame en transparante Master Collectie te ontwikkelen.  Het FFDS is de eerste studiebeurs van dit soort, het bied naast het geld bedrag ook begeleiding en Bruno Pieters zal het gehele proces zichzelf als mentor neerzetten. Studenten van over de hele wereld maken kans op deze beurs en het is ook niet verplicht een portfolio vol duurzame collecties te hebben. Bruno Pieters en zijn team kijken in eerste instantie naar de design skills en of zij technisch goed ontwikkeld zijn. De winnaar van de de FFDS zal 100% transparant aan het werk gaan, er zal alleen maar gebruik gemaakt worden van duurzame materialen en innovatieve voor dierlijke materialen ontwikkelde alternatieven.     

 

 	
    
   
     
     
       
         
       
     

     

     
   
    
  

 


   

 

 	
    
   
     
     
       
         
       
     

     

     
   
    
  

 


   

 

 	
    
   
     
     
       
         
       
     

     

     
   
    
  

 


    Marie-Sophie Beinke was de gelukkige ontvanger van deze studiebeurs en deze begeleiding in 2014. Haar Master Collectie genaamd die de naam "Der Klub wilden Maler" was geïnspireerd op de groep artiesten "Die Brucke" van de 20ste eeuw. Ze gelooft erin dat wij tegenwoordig leven in een wereld die we moeten omarmen en bewonderen, haar uiting hiervan is een grote hoeveelheid aan kleuren en vormen. De materialen lopen ontzettend uit één en met deze mannen collectie laat ze goed zien hoe ver mogelijkheden rijken als het gaat om duurzame ontwikkelde materialen en stoffen.     </iframe>" data-provider-name="YouTube"     Duurzame materialen   Opensource/transparant   Doorgeven van kennis?    futurefashiondesignerscholarship.com

FFDS | BRUNO PIETERS

Bruno Pieters zette een studiebeurs ter waarde van 10:000 euro op, aanvraagbaar voor elke student die zich richt op mode of mode-accessoires. Met deze beurs krijg je de kans om onder begeleiding van Bruno zelf de collectie volledig duurzaam te ontwikkelen en releasen. 

De studiebeurs genaamd FFDS, 'Future Fashion Designer Scholarship' is een droom van Bruno die al ontstond tijdens het ontwikkelen van zijn brand Honest By. Samen op zoek gaan naar alternatieven door middel van innovatieve ontdekkingen. Bruno gelooft erin dat het verhaal en dat wat er achter een product zit net zo belangrijk is als het product zelf. Het FFDS staat voor de toekomst van modeontwerpers en wil hierbij bijdragen doormiddel van een studiebeurs. Het doel is om financiële steun te bieden aan een opvallende innovatieve student en ze hiermee de creatieve vrijheid te geven om een duurzame en transparante Master Collectie te ontwikkelen.  Het FFDS is de eerste studiebeurs van dit soort, het bied naast het geld bedrag ook begeleiding en Bruno Pieters zal het gehele proces zichzelf als mentor neerzetten.

Studenten van over de hele wereld maken kans op deze beurs en het is ook niet verplicht een portfolio vol duurzame collecties te hebben. Bruno Pieters en zijn team kijken in eerste instantie naar de design skills en of zij technisch goed ontwikkeld zijn. De winnaar van de de FFDS zal 100% transparant aan het werk gaan, er zal alleen maar gebruik gemaakt worden van duurzame materialen en innovatieve voor dierlijke materialen ontwikkelde alternatieven. 

1125098.jpg
marie-sophie-beinke-02.jpg
ltvs-marie-sophie-beinke-11.jpg

Marie-Sophie Beinke was de gelukkige ontvanger van deze studiebeurs en deze begeleiding in 2014. Haar Master Collectie genaamd die de naam "Der Klub wilden Maler" was geïnspireerd op de groep artiesten "Die Brucke" van de 20ste eeuw. Ze gelooft erin dat wij tegenwoordig leven in een wereld die we moeten omarmen en bewonderen, haar uiting hiervan is een grote hoeveelheid aan kleuren en vormen. De materialen lopen ontzettend uit één en met deze mannen collectie laat ze goed zien hoe ver mogelijkheden rijken als het gaat om duurzame ontwikkelde materialen en stoffen. 

Duurzame materialen

 

Opensource/transparant

 

Doorgeven van kennis?

 

futurefashiondesignerscholarship.com